Wat heb je nodig bij het inrichten van je nieuwe kantoor?

Je hebt een nieuwe baan gekregen. In een nieuwe stad. Je vindt het enorm spannend en weet niet wat je kan verwachten. Je baas ontvangt je bij de ingang en leid je naar je nieuwe kantoor. Wauw, wat een uitzicht. Hier had je alleen maar van kunnen dromen.
Tot dat je baas zegt dat je het kantoor helemaal zelf mag inrichten. Wat nu?

Wat ga je doen?

Je gaat er een nachtje over slapen. Je hebt nog geen idee wat je moet doen. Welke stijl past het best bij mij? Je doet alleemaal soorten quizzen op het internet om erachter te komen welke stijl het beste bij jou past. Je komt tot de conclusie dat de Industriële stijl jou het beste staat.

De volgende morgen loop je je nieuwe kantoor binnen. Wat een kale bedoeling zeg. Hier moet wat aan gedaan worden!

Je pakt de meetlat en begint te meten. Een stoere gietvloer is wat jij wil. Ik ben hier de hele maand mee bezig denk je bij jezelf. Geen paniek. Er zijn vast mensen die mij willen helpen. Je hebt een prachtig kantoor gekregen.

Wat heb je nodig?

Je vraagt je oom en broer om te helpen met het behangen van de muur en het gieten van de vloer. Je oom vraagt wat die nodig heeft voor het er inzetten van de stalen deur. Je googelt even en je beseft dat je veel ijzerwaren nodig hebt. Dit heb je nog niet, dus even snel naar de winkel. Je prachtige zwart-stalen deur maakt de look helemaal af.

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe muur en de vloer. De baas komt even polshoogte nemen. Hij vraagt of alles goed gaat.

Nu de muur en de vloer klaar zijn is het tijd voor de inrichting. Je gaat naar een grootwarenhuis om allemaal leuke industriële spullen bij elkaar te shoppen. Je hebt natuurlijk wel een budget meegekregen. Je ziet allerlei leuke spullen maar je moet kiezen. Er is één product die je op slag verliefd maakt. De lamp. De lamp met vijf verschillende soorten lichtstanden. Dit is ideaal voor als je in de avond werkt of overdag met zonlicht. Hij heeft ook nog een industrieel tintje. Het past helemaal bij het interieur van je nieuwe kantoor.

Tot slot kijk je nog even of er wat leven kan worden gecreëerd. Je kijkt naar kamerplanten die niet al te vaak water hoeven. Dit is fijn omdat je dan als je eindelijk naar huis gaat, je niet na hoeft te denken of je je plant water hebt gegeven of niet. Één stres puntje minder.

Het is af. Je nieuwe kantoor ziet er spik en span uit. Je krijgt de hele dag al complimentjes van je nieuwe collega’s. Het is dan nu echt tijd om aan de slag te gaan.